Onze plaatsbeschrijvingen zijn:

-tegensprekelijk=verhuurder en huurder worden uitgenodigd.  Op de beschrijving is tevens plaats voorzien voor opmerkingen.

-gedateerd en ondertekend=huurder, verhuurder en expert paraferen en ondertekenen de beschrijving

-gedetailleerd=alles wordt in detail, met kennis van materialen, beschreven

-voorzien van foto’s= iedere beschrijving is voorzien van de nodige foto’s.

-uitgebreid en kwaliteitsvol=een prima prijs-kwaliteit verhouding.bij einde van het huurcontract

Op het einde van het huurcontract wordt een staat van vergelijking opgemaakt op basis van de plaatsbeschrijving bij aanvang van de huur.  Hierbij worden alle schades die aanwezig zijn en niet in de intredende plaatsbeschrijving vermeld zijn genoteerd.  Deze beschrijving wordt elektronisch opgemaakt en elektronisch ondertekend door beide partijen en eventueel voorzien van opmerkingen.  Deze beschrijving kan onmiddellijk via mail doorgestuurd worden of wordt later via post bezorgd.


kostenraming bij huurschade

Aan de hand van de uittredende plaatsbeschrijving kunnen wij ook een gedetailleerde kostenraming van de huurschade opmaken.  Hierbij houden we uiteraard rekening met de slijtage van de verschillende elementen.


andere

Uiteraard maken we ook plaatsbeschrijvingen op bij de verhuur van industriële gebouwen, loodsen, kantoren,...  Zowel bij begin als bij einde huurcontract.

bij aanvang van het huurcontract

De nieuwe huurwet van 18 mei 2007 geeft aan dat er bij aanvang van ieder huurcontract, voor een privé-woning, een plaatsbeschrijving dient opgemaakt te worden en aan welke eisen deze moet voldoen.   verhuring


   welkomwelkom.html

         referentiesreferenties.html


     contactcontact.html


bouwwerkenbouwwerken.html
linkpartnerspartners.htmlshapeimage_12_link_0